0887347071 info@profipest.bg

Отблъскване на влечуги – прогонване на змии и гущери

Защита от влечуги Профи Пест

Обработки на дворове, градинки, детски площадки и други открити площи от нежеланото присъствие на змии и гущери

Летният сезон е рисков за Вашите зелени и дворни пространства, които привличат змиите заради криещите се в тях птици и мишки – основна храна на опасните влечуги. В България са известни 17 вида змии, 5 от които – отровни.

Ние Ви предлагаме да защитите семейството си, като се доверите на професионална ДДД фирма. Ние третираме критичните площи със специализирани препарати, които отблъскват змиите и гущерите. Това са одобрени от МЗ репеленти на растителна основа, напълно безопасни за здравето на човека, насажденията и домашните любимци.

1. Свържете се с консултант

Свържете се с консултант на Профи Пест Контрол.

2. Посещение на адрес

Наш екип от квалифицирани специалисти Ви посещава и извършва пълна инспекция.

3. Избор на продукт и обработка

След индивидуална оценка се избира най-подходящия за Вас продукт и се пристъпва към обработка на засегнатия район. Използват се професионални репеленти на растителна основа, отделящи недоловима за човека миризма, но силно неприятна за влечугите. Това ги кара да променят навиците си и трайно да избягват третираните зони. Методът е напълно безвреден както за животните и хората, така и за тревните и други насаждения.

4. Превенция

С приключване на обработката получавате подробни инструкции за мерките за безопасност и как да предотвратите повторната поява на проблема.

Отблъскване на влечуги

Прогонване на змии – цени


от 49.90 лв.


За постигане на максимален ефект са необходими неколкократни обработки. Свържете се с нас, за да Ви консултираме и да изготвим най-подходящия за вас план.


Поискайте оферта

Искате двор без змии и гущери?

Свържете се с нас сега