0887347071 info@profipest.bg

Пръскане срещу дървеници

Защо да изберете нас в борбата срещу дървениците?

Можем да ги унищожим на 100 %, защото ги познаваме

Имаме дългогодишен опит в борбата срещу дървеници и знаем, че тяхното унищожаване е по-трудно заради спецификата на техните убежища. Те живеят и се размножават в тесни и тъмни процепи на дървени мебели, матраци, тапети, дори в чаршафи. Хранят се единствено с кръв, като идват в дома Ви дори през дамската чанта, която е стояла в офиса или друго обществено помещение, заселено от дървеници.

Ние сме лицензирана фирма за унищожаване на инсекти (насекоми), гризачи и паразити

Извършваме ефективни обработки против дървеници и други опасни насекоми под контрола на РЗИ, като използваме одобрени от МЗ препарати на световноизвестни марки и комбинираме квалифицирани методи с грижа за Вашето здраве и чистота. Извършваме пръскане и обработки против дървеници в частни домове, производствени, търговски, хранителни и други обществени помещения.

Предлагаме и комплексна ДДД услуга за фирми и организации на преференциални цени при сключен договор за обработки по график за защита от всички вредители.

Пръскане срещу дървеници – цени и стъпки

Унищожаване на дървеници за

Едностайно жилище


34.90 лв.


Заяви

Унищожаване на дървеници за

Двустайно жилище


39.90 лв.


Заяви

Унищожаване на дървеници за

Тристайно жилище


44.90 лв.


Заяви

Унищожаване на дървеници за

Многостайно жилище


49.90 лв.


Заяви

За бизнес клиенти

Еднократно пръскане срещу дървеници от 34.90 лв. 


от 14.90 лв. на месец


Поискайте оферта

1. Свържете се с консултант

Свържете се с консултант на Профи Пест Контрол.

2. Посещение на адрес

Наш екип от квалифицирани специалисти посещава дома Ви и извършва пълна инспекция за установяване на точния вид, стадия на развитие и гъстота на населеност на дървениците.

3. Избор на продукт и обработка

След индивидуална оценка се избира най-подходящия за Вас продукт и се пристъпва към обработка на засегнатите зони. Използват се висококачествени препарати, одобрени и лицензирани от МЗ. Те гарантират успешното унищожаване на дървениците и същевременно са напълно безвредни за хората и домашните любимци.

4. Превенция

С приключване на обработката получавате подробни инструкции за мерките за безопасност и как да предотвратите повторната поява на дървеници в жилището Ви.

Имате проблем с дървеници?

Консултирайте се с нас