0887347071 info@profipest.bg

Унищожаване и пръскане срещу комари

Защо да се доверите на нас в борбата срещу комарите?

Ние познаваме комарите във всичките им стадии на развитие и знаем кои обработки са решаващи във всеки един от тях. Освен това работим с най-добрите препарати против инсекти. Така услугата ни е гарантирано комплексна, а резултатите в борбата с насекомите са оптимални.

За дълготрайна защита от комари ние прилагаме комбинирани методи, които зависят от площта, типа пространство и местоположение. С грижа за здравето на Вашите близки или клиенти, съветът ни е да се доверите на професионална фирма за дезинсекция. Не експериментирайте с неясни химически субстанции у дома, в открити градини или на детски площадки.

Профи Пест защита от комари – цени и стъпки

1. Свържете се с консултант

Свържете се с консултант на Профи Пест Контрол.

2. Посещение на адрес

Наш екип от квалифицирани специалисти посещава дома Ви и извършва пълна инспекция за установяване на точния вид, стадия на развитие и гъстота на населеност на комарите.

3. Избор на продукт и обработка

След индивидуална оценка се избира най-подходящия за Вас продукт и се пристъпва към обработка на засегнатите зони. Използват се висококачествени препарати, одобрени и лицензирани от МЗ. Те гарантират успешното унищожаване на комари и същевременно са напълно безвредни за хората и домашните любимци.

4. Превенция

С приключване на обработката получавате подробни инструкции за мерките за безопасност и как да предотвратите повторната поява на комари в жилището Ви.

 

Цена за

Едностайно жилище


29.90 лв.


Заяви

 

 

Цена за

Двустайно жилище


34.90 лв.


Заяви

 

 

Цена за

Тристайно жилище


39.90 лв.


Заяви

 

 

Цена за

Многостайно жилище


44.90 лв.


Заяви

 

Готови ли сте за сезона на комарите?

Изберете професионална фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация. „Профи Пест Контрол“ ЕООД работи под контрола на РИОКОЗ Пловдив и всички ДДД услуги се извършват с гаранция и мисъл за Вашето здраве.

Свържете се с нас сега