0887347071 info@profipest.bg

Борба с вредителите от фирма „Профи Пест Контрол“ Пловдив

Борба с вредителите в дома и градината

Погрижете се за уюта, комфорта и безопасността на Вашето семейство. Осигурете си пространство без неприятни хлебарки, комари, дървеници и други вредители, като се доверите на нашия опит. В дома, градината  или селскостопански обекти и производствени помещения, квалифицираната намеса на „Профи Пест Контрол“ ще Ви избави от нежеланите опасности.

Етажна собственост, изби и гаражи

Вход за вредители като гризачи и инсекти често се оказват общите подземни и надземни части. Спрете пътя на натрапниците към Вашия дом! Доверете се на професионално и безвредно за здравето обезпаразитяване, дезинсекция и дератизация вместо на опасни домашни експерименти, които могат да застрашат здравето на всички живущи във Вашия вход.

 

За бизнеса – производство, заведения, офиси

Ние знаем колко важна за бизнеса Ви е чистата и безопасна среда и затова гарантираме, че, избирайки нашите услуги, трайно ще защитим работните Ви пространства и ще осигурим безпроблемно функциониране на Вашата дейност. Предлагаме гъвкави условия както за абонаментен договор за ДДД услуги, така и за еднократни обработки и последващи гаранционни посещения.

 

Готови ли сте да поискате професионална и високоефективна помощ в тежката борба с вредителите?

Свържете се с нас сега