0887347071 info@profipest.bg

Унищожаване на мухи и Профи Пест защита

Защо да изберете нас в борбата срещу мухите?

Ще ги унищожим гарантирано, защото ги познаваме

Имаме дългогодишен опит в борбата срещу мухи и знаем, че тяхното унищожаване е напълно постижимо и задължително понякога. Те пренасят редица чревни инфекции като дизентерия, трихинелоза, коремен тиф и др., затова трябва да бъдат държани далеч от Вашата храна и съдове. Особено важно е да не се допускат до хранителни производства, търговски обекти и заведения за хранене, както и в обществени сгради като детски градини и училища.

Ние сме фирма с ДДД лиценз за унищожаване на насекоми, гризачи и паразити

Нашите обработки против мухи и други инсекти се извършват под контрола на РЗИ, като използваме само най-добрите, одобрени от МЗ препарати на признати световни марки. Комбинираме ефективни наши и доказани методи с грижа за Вашето здраве и чистота. Извършваме пръскане и други обработки против мухи в частни домове, производствени, търговски, хранителни и други обществени помещения.

За фирми и организации предлагаме комплексна ДДД бизнес услуга на специални цени при сключен договор за абонаментно обслужване по график.

Унищожаване на мухи – цени и стъпки

Унищожаване на мухи за

 

Едностайно жилище


29.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мухи за

 

Двустайно жилище


34.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мухи за

 

Тристайно жилище


39.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мухи за

 

Многостайно жилище


44.90 лв.


Заяви

» Цени за бизнес клиенти

Еднократна обработка против мухи от 29.90 лв. 


от 14.90 лв. на месец


Поискайте оферта

1. Свържете се с консултант

Свържете се с консултант на Профи Пест Контрол.

2. Посещение на адрес

Наш екип от квалифицирани специалисти посещава дома Ви и извършва пълна инспекция за установяване на точния вид, стадия на развитие и гъстота на населеност на мухите.

3. Избор на продукт и обработка

След индивидуална оценка се избира най-подходящия за Вас продукт и се пристъпва към обработка на засегнатите зони. Използват се висококачествени препарати, одобрени и лицензирани от МЗ. Те гарантират успешното унищожаване на мухите и същевременно са напълно безвредни за хората и домашните любимци.

4. Превенция

С приключване на обработката получавате подробни инструкции за мерките за безопасност и как да предотвратите повторната поява на мухи в жилището Ви.

Имате проблем с мухи или други насекоми?

Поръчайте ДДД обработка