0887347071 info@profipest.bg

Борба с гризачи и пълно унищожаване на мишки и плъхове

Изберете професионална фирма за дератизация под контрола на РЗИ

 

Профи Пест Контрол“ ЕООД е лицензирана фирма за борба с вредителите. Дългогодишният ни опит показва, че една от най-често срещаните заплахи за здравето на човека е наличието на мишки и плъхове. Екипът ни е квалифициран в ефективно унищожаване на гризачи, а препаратите и отровите за плъхове и мишки, с които работим, са на одобрени от МЗ световни марки.

Обхват на дейността по унищожаване на гризачи

Извършваме услуги по дератизация както в дома, гаража и мазето, така и в търговски и обществени обекти като хотели, болници, детски градини и училища, а също и складове, селскостопански и производствени помещения. Прилагаме доказали се във времето и напълно безвредни за хората комбинирани методи за изтребване на гризачи. Най-успешният от тях е залагане на примамки и избрани химически отрови в засегнатите помещения след внимателно изследване популацията на плъхове и мишки в конкретния обект.

Унищожаване на гризачи – цени и стъпки

1. Свържете се с консултант

Свържете се с консултант на Профи Пест Контрол.

2. Посещение на адрес

Наш екип от квалифицирани специалисти посещава дома Ви и извършва пълна инспекция за установяване на точния вид, стадия на развитие и гъстота на населеност на мишките и плъховете.

3. Избор на продукт и обработка

След индивидуална оценка се избира най-подходящия за Вас продукт и се пристъпва към обработка на засегнатите зони. Използват се висококачествени препарати, одобрени и лицензирани от МЗ. Те гарантират успешното унищожаване на мишките и плъховете и същевременно са напълно безвредни за хората и домашните любимци.

4. Превенция

С приключване на обработката получавате подробни инструкции за мерките за безопасност и как да предотвратите повторната поява на гризачите в жилището Ви.

5. Допълнително

След окончателното елиминиране на гризачите – носители на различни зарази – е препоръчително в помещенията Ви да бъде извършена професионална дезинфекция, с което ще постигнете изцяло чиста и безопасна среда.

Унищожаване на мишки и плъхове за

Едностайно жилище


29.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мишки и плъхове за

Двустайно жилище


34.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мишки и плъхове за

Тристайно жилище


39.90 лв.


Заяви

Унищожаване на мишки и плъхове за

Многостайно жилище


44.90 лв.


Заяви

Имате проблем с мишки и плъхове?

Можете да поръчате квалифицираната услуга по дератизация за региони Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Карлово, Хисаря, Велинград и Чирпан без оскъпяване за транспортни разходи.

Свържете се с нас сега